Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Εμπειρία στην καλή φιλοξενία

με  διαμερίσματα ή μπανγκαλόους που σας προσφέρουν άνεση και προστασία της ιδιωτικής σας ζωής στις διακοπές σας. Απολαύστε την απεριόριστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και το ηλιοβασίλεμα  που περιβάλλεται από το άρωμα των τοπικών λουλουδιών και βοτάνων. Το Korallis Villas είναι ένα ολοκαίνουργιο, οικογενειακό διοικούμενο συγκρότημα διακοπών,  χτισμένο  μέσα σε 4 στρέμματα με ελαιόδεντρα, τα οποία προσφέρουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Κάντε κράτηση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές τώρα και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές μας!

Συγκρότημα Korallis Villas στην Κεφαλονιά

Tο συγκρότημα Korallis Villas αποτελείται από 4 νεόδμητες, φιλικές προς το περιβάλλον & πλήρως εξοπλισμένες βίλες στον Καραβάδο της Κεφαλονιάς.

Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού και είναι χτισμένο μέσα σε 4 στρέμματα του ελαιώνα πάνω στο λόφο στο τέλος του γραφικού και ήσυχου χωριού Καραβάδος, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την όμορφη παραλία του Αγίου Θωμά, συνδυάζοντας την υπέροχη θέα της θάλασσας απο το νησί της Ζακύνθου και την θέα από το βουνό του Αίνου.

Το συγκρότημα Korallis Villas είναι ένα ιδανικό κατάλυμα για οικογένειες και παρέες φίλων, όπου μπορείτε είτε να χαλαρώσετε στο μεγάλο κήπο απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στη θάλασσα, είτε να κολυμπήσετε στις κοντινές παραλίες Τραπεζάκι, Αγίου Θωμά, Λουρδάς, Άβυθος, Σπαρτιά, Άη Χέλης, Άμμες και πολλά άλλα!

Θα ήταν χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στην Κεφαλονιά!

 

 

Gallery

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.